T

share on:

Alle boardsporten op één plek op één dag – GRATIS VOOR TOESCHOUWERS

Date: July 6th, 2013

“We vullen het hele vierkant pier, zee, dijk en O’Neill Beachclub met een nooit geziene combinatie van sporten en doen alles op één plek op dezelfde dag”, vult O’Neill marketing manager Chris Verghote aan. “Die mix maakt het zo bijzonder, dit zijn eigenlijk zes evenementen in één en het mooie is dat we zowel de toppers als beginners en het publiek samenbrengen, iedereen vindt er zijn ding.” Het hele weekend zijn er wervelende demo’s en wedstrijden van skate- en snowboardtoppers maar O’Neill nodigt ook iedereen uit om zelf van de unieke sportcocktail te proeven. Chris somt het aanbod graag op: “Golfsurfen, stand up paddle boarden, snowboarden, wakeboarden en twee soorten skateboarden zijn er al elk jaar bij. In 2013 introduceren we ook ham- en indoboarden en powertraining voor surfers!”

 

Chris Verghote: “Kitesurfers, snowboarders en wakeboarders kunnen allemaal met deze unieke set-up overweg, we brengen ze dus samen in één nieuwe sport: cable snowboarden!”

O’Neill staat al meer dan 60 jaar synoniem voor innovatie en ieder jaar krijgt het evenement nieuwe blikvangers. Na twee jaar wakeboarden in een bassin op het strand kan het blijkbaar nog gekker. De kabelbaan blijft maar krijgt nu een gigantisch sneeuwtapijt van 800 vierkante als ondergrond. Snowboarders en skiërs kunnen er eindeloos tricks uithalen op wat lijkt op een hindernissenparcours maar voor hen een speeltuin is. “Dit nieuw concept past perfect in het basisidee om alle boardsporten te mixen,” vertelt Verghote enthousiast. “Kitesurfers, snowboarders en wakeboarders kunnen allemaal met deze unieke set-up overweg, we brengen ze dus samen in één nieuwe sport: cable snowboarden!” De clash tussen sneeuw en strand wordt nog meer in de verf gezet met hangmatten, palmbomen en een zomerse lounge rond de snowboardpiste. “Een combinatie die je alleen maar in Blankenberge vindt,” lacht Chris.

share on:


beachclub beachclub Philips Redbull Vans swatch