T

share on:

Kabelsnowboarden op een zomers strand vol sneeuw!

Date: August 5th, 2013

Ondanks een start in de striemende regen werd de elfde editie van het O’Neill Surf Skate Snow & Wake Fest toch een klaterend succes onder een stralende zon. Niet de onweersbuien maar 19 vrachtwagens brachten een lading verse sneeuw naar Blankenberge die voor de dikste laag ooit op het strand zorgde. Snowboarders en skiërs konden er dankzij Snowbite aan een kabelbaan heen en weer glijden en in hun strandoutfit de gekste tricks en flips uithalen. Ondertussen bolden beginners en pro’s op alle soorten skateboards op de zeedijk, surften heel wat jongeren hun eerste golfjes, danste een volgestroomd strand blootsvoets in het zand en dienden boards als canvas voor het collectief kunstenaars van Kapow. Hét boardfestival van België slaagde opnieuw in een unieke mix van surf, skate, snow, wake en art met een finishing touch van zomerse zon!More info: oneill.com/ssswfest

share on:


beachclub beachclub Philips Redbull Vans swatch